Sipabell.nl © 2012 - Webdesign by Fidzzz.nl

Bets de Wilde

Zwolseweg 105
7412 AC Deventer


Deze website is gerestyled door Dennis Gold van Fidzzz.nl © 2012 | Best view @ Internet Explorer


U kunt bellen naar:
0570-612295


info@betsdewilde.nl
www.betsdewilde.nl
Bets de Wilde

Op mijn vijfde verjaardag kreeg ik van mijn oma een zwart doosje met hierin magische kleurtjes. Dit kan ik mij nog herinneren, als de dag van gisteren. Ik vond dit zo geweldig, kreeg een papiertje en kliederde er op los . Wilde de volgende dag graag mijn prachtige doosje weer terug. Nee, zei mijn moeder deze heb ik weggegooid, je had meer op jouw jurk dan op het papier. Wat was ik toen verdrietig.

ZIEKTE
Waarschijnlijk om mijn creativiteit kwijt te kunnen, werd ik op mijn vijftiende al kapster, tot mijn vijfendertigste. Daarna werd ik van de ene op de andere dag een bedlegerige(ME-patiŽnt) en lag vanaf dat moment 8 jaar op bed. De 10 volgende jaren was het op en af en kwam ook dan, weinig in de buiten wereld.

ANS MARKUS
In die tijd heb ik vele aquarellen gemaakt en eenmaal mijn werk naar buiten
gebracht, ik won met mijn peren aquarel een landelijke amateurwedstrijd, waarbij
Ans Markus in de jury zat, wat een eer vond ik dat. Helaas kon ik er door energie
gebrek niets mee doen, en wilde mij omringen met mijn eigen werk.

"ANDER LEVEN"
Een jaar geleden ontdekte ik www.anderleven.nl dit werd een groot feest, kreeg hierdoor in een korte periode mijn oude leven voor 95 % terug. Nu kon ik eindelijk op grote doeken schilderen en werken, met acryl en diverse materialen ,veelal glans en glitter de ene keer subtiel de andere keer wat meer, en zoek zo naar harmonie. Ik werk alleen vanuit mijn gevoel ,en maak daarom alleen dat wat ik zelf mooi vind.

PUBLIEKSPRIJS 2011
Met mijn piranha's won ik onlangs in Deventer bij het talens palet 2011, de publieksprijs ,ook een hele eer. Het belangrijkste voor mij is , dat ik bij het eindigen van de doeken een euforisch gevoel krijg. En nog steeds zit er meer verf op mijn overal dan op mijn doek, fantastisch.

Verder wil ik nog zeker een jaar doorwerken naar een expositie toe.

klik op foto om te vergroten